Mercedes me

Sau cum sa fi conectat in permanenta cu autovehiculul tau


Str. Gheorghe Doja nr. 304, 540237 Târgu Mureș
+40 265 253154

Mercedes meSau cum sa fi conectat in permanenta cu autovehiculul tau

Fie ca ne place sau nu, am pasit deja in era digitalizarii unde auzim tot mai des de termeni precum: conectivitate, inteligenta artificiala (AI), Realitate virtuala (VR), Realitate augmentata (AR), Internetul obiectelor (IoT), Drone sau Blockchain. Cand spunem « conectivitate », ne referim la o legatura sau o modalitate de comunicare cu si intre dispozitivele pe care le detinem, indiferent daca este vorba despre un aspirator robot, o drona, o camera de supraveghere sau o familie intreaga de electronice si/sau electrocasnice pe care le putem controla de la distanta. Prin utilizarea acestor dispositive de la distanta, ne usuram munca, si prin urmare si viata. De aceea, si Mercedes-Benz ne pune la dispozitie o familie de aplicatii prin care, putem sa controlam autovehiculul de la distanta chiar daca nu suntem in apropierea acestuia, putem sa accesam anumite functii sau sa primim informatii in timp real despre statusul masinii. In acest articol, vom discuta despre aplicatiile Mercedes me, alaturi de functiile pe care le putem accesa.

Aplicatii

Mercedes me 2020

Aplicatia principala, prin care putem controla autovehiculele detinute, de la distanta. Spre exmplu, putem inchide/deschide autoturismul, controla functii de preclimatizare, inchide/deschide geamurile sau trapa panoramica, informatii de incarcare a autovehiculelor plug-in hybrid sa electrice, functii de preclimatizare, etc.

Mercedes me Store

In aceasta aplicatie, puteti vedea cu precizie perioada de valabilitate a serviciilor digitale detinute. De asemenea puteti achizitiona servicii noi disponibile pentru autovehiculul dumneavoastra, sau puteti reinoii serviciile existente care au expirat.

Mercedes me Service

Ramaneti in permanenta conectat cu partenerul de service preferat. Puteti rezerva vizite in service sau sa va informati despre autovehiculul detinut de dumneavoastra.

Servicii disponibile in aplicatiile Mercedes me

ALIAT AUTO S.R.L., Sediu Social/Sediu desfășurare activitate: Tg Mureș, str. Gheorghe Doja nr. 304, jud. Mureș, Nr. înreg. ONRC: J26/265/2000, Obiect de activitate: Comerţ cu autoturisme şi autovehicule uşoare (sub 3,5 tone); Întreţinerea şi repararea autovehiculelor; C.U.I. : 12976756; Aviz de funcționare la sediu: nr. 224/23.01.2024