Termeni si conditii

Bine ati venit!

Va multumim pentru vizitarea site-ului www.aliat-auto.ro, denumit in continuare “Site-ul”. Notiunea de “Site” include, de asemenea, si newsletter-ul sau mesajele email transmise de Companie. Utilizarea Site-ului este supusa unui Contract de Utilizare intre dumneavoastra, persoana fizica, si S.C. ALIAT AUTO S.R.L. (denumita in continuare “Compania”, “noi”).

Contractul de Utilizare este valabil din momentul inceperii vizitarii Site-ului. Continuarea utilizarii reprezinta confirmarea faptului ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos. Desi speram ca nu este cazul, daca nu sunteti de accord cu acesti termenii si conditii, puteti in orice moment sa opriti utilizarea Site-ului si Contractul de Utilizare inceteaza.

Termenii si conditiile se aplica unei singure vizite. De fiecare data cand accesati Site-ul se va incheia un nou Contract de Utilizare.

Informatii privind compania:

S.C. ALIAT AUTO S.R.L.
Adresa: Tirgu-Mures, strada Ghorghe Doja nr. 304
Contact: office@aliat-auto.ro
CUI: RO 12976756
J: J26/265/2000

UTILIZARE GRATUITA

UTILIZAREA SITE-ULUI ESTE GRATUITA. Pentru confortul dumneavoastra consideram ca este bine sa stabilim acest lucru de la inceput. Compania nu va va solicita niciun fel de plata pentru accesarea Continutului sau a Site-ului.

Cu toate acestea utilizarea serviciilor de accesare a Site-ului, cum ar fi serviciul Internet, servicii de Internet mobil sau servicii de acces la calculatoare legate la Internet nu sunt furnizate de Companie si pot presupun incheierea de contracte cu furnizorii acestora, precum si plata anumitor tarife catre respectivii furnizori.

Continut

Site-ul reprezinta un showroom online destinat masinilor comercializate de Companie, noi sau rulate, care contine prezentari detaliate ale acestora si preturile lor. Utilizatorii pot achizitiona produse numai in urma unor discutii cu consultantii de vanzari ai Companiei, dupa stabilirea pretului final, incheierea unui contract si emiterea unei facturi cu termen si conditii de plata. Totodata Site-ul ofera Utilizatorilor posibilitatea de a cauta produsele pe Site introducand datele solicitatea in formulare.

Continutul descris mai sus este inclus in cel putin una din urmatoarele categorii:

  • Continut propriu – in special, dar fara a se limita la, design, texte suport, articole, comentarii sau review-uri realizate de Companie (inclusiv angajatii sau colaboratorii acesteia), imagini, inregistrari audio sau video;
  • Continutul unor furnizori terti – imagini ale marcilor inregistrate, imagini, link-uri etc.

Protectie legala

Continutul propriu existent in Site este protejat prin drepturi de autor si prin drepturi asupra marcilor in conditiile legislatiei Romane. Continutul marcat ca fiind al altor furnizori este protejat atat in conditiile legislatiei romane cat si, in special, in baza legislatiei corespunzatoare din tara unde este domiciliat (sau isi are sediul) titularul drepturilor. Continutul furnizat de utilizatori este protejat de drepturi de autor in conditiile legislatiei Romane, titularii drepturilor fiind utilizatorii care au afisat continutul.

 

Utilizarea normala a Continutului (necomerciala)

In utilizarea normala aveti permisiunea de a accesa Continutul site-ului prin afisare pe echipamentul de acces (calculator, laptop, smartphone, tablete etc.) in scopul obtinerii de informatii.

 

Utilizari speciale ale Continutului (necomerciala)

Aceasta sectiune se aplica pentru Continutul propriu sau pentru Continutul furnizat de terti.

Utilizarea Continutului furnizat de terti este permisa numai prin intermediul unor clauze contractuale.

Aveti permisiunea de a realiza cel mult o copie (screen-shot sau print) si doar in scop informativ si necomercial. Orice asemenea copie trebuie sa contina denumirea Site-ului. Orice copie astfel realizata nu va fi contine modificari, completari, stergeri ale Continutului.

 

Utilizare comerciala

Utilizarea comerciala a Continutului tertilor afisat in Site este interzisa.

Utilizare comerciala (inclusiv, dar fara a se limita la afisarea continutului pe alte site-uri) este permisa in conditiile in care se furnizeaza sursa, cu link, si numai cu acordul expres, in scris, al Companiei. Pentru a obtine acest acord, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: office@aliat-auto.ro. Va vom raspunde in cel mai scurt timp.

 

Utilizari interzise privind Continutul

Prezenta sectiune are titlu de exemplu. Ca regula generala este interzisa orice utilizare care nu este conforma cu cea descrisa anterior ca fiind permisa.
Anumite activitati interzise in continuare pot constitui infractiuni sau contraventii conform legislatiei romane. Compania isi rezerva dreptul de a face, atunci cand considera necesar, demersuri la autoritatile competente pentru a-si proteja interesele legale. 

  • Nu aveti permisiunea de a realiza mai mult de o copie a Continutului Site-ului. Nu aveti permisiunea de a distribui sau de a publica in alt mod Continutul prin orice mijloc de comunicare, inclusiv prin Internet.
  • Nu aveti permisiunea de a utiliza tehnologie de framing a Continutului (https://en.wikipedia.org/wiki/Framing_(World_Wide_Web)).
  • Este interzisa restrictionarea, prin orice modalitate tehnica, accesului altor persoane la Continut (cu exceptia persoanelor care se afla sub directa dumneavoastra supraveghere si numai in masura in care acestia, sau prevederile legale aplicabile, permit o asemenea restrictionare).
  • Este interzisa utilizarea de mijloace tehnice pentru modificarea, completarea, stergerea Continutului.
  • Este interzisa afisarea altui Continut, in special imoral, obscen, pornografic sau ilegal.
  • Este interzisa utilizarea de mijloace tehnice pentru a face Site-ul inutilizabil sau pentru a-i ingreuna utilizarea (atacuri informatice).

Continutul unor furnizori terti

Site-ul poate contine logo-uri, marci inregistrare, imagini, sau alte lucrari ale unor furnizori terti. Compania nu este neaparat agent, societate afiliata, subsidiara, reprezentanta, sau sustinatoare a acestor furnizori terti sau a Continutului acestora. In aceeasi masura, furnizorii terti nu recomanda si nu sustin in mod direct sau indirect activitatea Companiei sau a Site-ului.

Ori de cate ori utilizati Continutul furnizorilor terti afisat pe Site intrati intr-o relatie legala cu acestia.

 

Caracterul informativ al Continutului

ATENTIE! Continutul din Site nu are caracter de consultanta profesionala si este doar informativ. Compania nu recomanda, sustine sau promoveaza utilizarea Continutului in alt scop decat cel informative si nici achizitionarea produselor. 

 

Descrierea Produselor

www.aliat-auto.ro prezinta pe Site, sub forma unei brosuri electronice, diverse autovehicule, accesorii, informatii despre produsele oferite spre achizitionare, servicii practicate, intr-o anumita perioada si doar in limita stocului disponibil./

Produsele publicate pe site  pot fi achizitionate de catre Utilizatori in cantitati nelimitate, insa doar in limita stocului disponibil.

Toate produsele afisate pe site au preturile exprimate in EURO si includ sau nu T.V.A., de la caz la caz, urmand ca Utilizatorul sa fie informat despre acest lucru. Pentru situatia in care pretul produsului afisat este valabil cu sau numai cu varianta Buy Back sau Trade In, acest lucru se va comunica pe Site, pentru fiecare produs in parte, sau telefonic de catre consultantul de vanzari. In cazul in care utilizatorul nu este de acord cu aceste specificatii puteti parasi in acest moment site-ul.

Compania va depune toate eforturile, in limite rezonabile din punct de vedere comercial, pentru a asigura functionarea Site-ului.

Compania isi rezerva dreptul de a completa, sterge sau modifica informatiile din Site fara acordul dumneavoastra. In situatia in care Site-ul a fost modificat si nu mai doriti utilizarea acestuia, aveti posibilitatea oricand sa renuntati la accesarea Site-ului.

 

Notificarea abuzurilor

In situatia in care considerati ca orice element de Continut sau Site-ul incalca prevederile acestui Contract, este abuziv, imoral, ilegal, incalca drepturile altor persoane (in special drepturi de proprietate intelectuala sau drepturi privind persoana sau viata privata) ne puteti notifica acest lucru la office@aliat-auto.ro

In urma notificarii vom analiza cele indicate si vom lua masurile pe care le consideram necesare.

           

Garantii si Raspundere

 

Garantii

Atat in privinta Continutului cat si a produselor comercializate pe Site, Compania nu garanteaza ca acestea se potrivesc scopurilor pentru care dumneavoastra doriti sa le utilizati si nu promite capacitatea acestora de a obtine anumite rezultate. Utilizand Site-ul agreati faptului ca produsele comercializate sau Continutul sunt sau nu aplicabile propriilor dumneavoastra obiective.

Desi s-au depus toate eforturile, in limite rezonabile din punct de vedere comercial, Compania nu garanteaza in mod absolut ca Site-ul va functiona fara erori sau in mod continuu.

 

Raspunderea Companiei

Orice raspundere a Companiei (inclusiv angajatii, asociatii/actionarii sau societatile afiliate) pentru utilizarea de catre dumneavoastra a Site-ului, a Continutului sau a produselor pe site se va stabili conform prezentei sectiuni.

Compania garanteaza, in limite rezonabile din punct de vedere comercial, ca Site-ul nu incalca prevederile legale, drepturi de proprietate intelectuala sau alte drepturi ale unor terti. Aceasta garantie nu se aplica Continutului furnizorilor terti.

 

Raspunderea dumneavoastra

Prin incheierea contractului va asumati responsabilitatea de a despagubi Companiei orice prejudiciu direct sau indirect, efectiv sau provenit din foloase nerealizate, inclusiv pierderi de imagine sau de venituri, cauzat noua prin incalcarea obligatiilor din prezentul Contract de catre dumneavoastra sau persoanele care au acces la Site prin intermediul terminalului dumneavoastra.

Clauzele de raspundere raman valabile si dupa incetarea contractului.

 

Preturi

Preturile afisate pe Site nu includ costurile de gestionare si transport. Aceste costuri vor fi prezentate la finalul procesului de cumparare si depind de metoda de livrare.

 

Stocuri

www.aliat-auto.ro va pune la dispozitie pe Site diverse produse, in limita stocului disponibil, care pot fi achizitionate in cantitati nelimitate.

In situatia in care produsele afisate pe site nu mai sunt disponibile, Compania isi rezerva dreptul de a publica in dreptul acelor produse “Produs Indisponibil”. Utilizatorul va avea posibilitatea de a vizualiza produsele, insa acestea nu vor putea face obiectul achizitiei.

 

Stocuri indisponibile

Compania isi rezerva dreptul de a nu raspunde la solicitarile pentru o serie de produse vizualizate de catre Utilizatori din cauza faptului ca acestea sunt indisponibile. Utilizatorul va fi informat de aceasta situatie printr-un email care sa ateste indisponibilitatea produselor.

 

Pastrarea si prelucrarea informatiilor

Va recomandam sa nu transmiteti alte date cu caracter personal in afara celor solicitate. Toate datele cu caracter personal pe care le furnizati Companiei in asociere cu utilizarea Site-ului vor fi prelucrate de Companie in scopul expedierii de catre aceasta si numai aceasta a infomarilor periodice legate de noi produse, campanii sau schimbarea politicilor.

 

Modificarea continutului Site-ului

Ne rezervam dreptul de schimba continutul sau caracteristicile tehnice ale oricarui aspect al Site-ului, în orice moment, dupa bunul plac. In aceste conditii, acceptati ca va puteti afla in imposibilitatea utilizarii Site-ului, pe perioada modificarilor.

Forta majora

Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat. Nu putem fi facuti responsabili, direct sau indirect, din cauze care nu depind de vointa Companiei. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic utilizat pentru functionarea Site-ului, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, etc.

 

Alte prevederi aplicabile

Prezentul contract se completeaza, acolo unde este posibil, cu toate prevederile legale in vigoare in Romania cum ar fi, dar fara a se limita la cele privind comertul electronic, protectia consumatorului, incheierea contractelor prin mijloace electronice, protectia drepturilor de proprietate intelectuala, protectia datelor cu caracter personal si cele privind infractiunile in domeniul informatic, dupa cum este nevoie de la caz la caz.

Orice disputa legata de utilizarea Continutului sau a Site-ului este de competenta exclusiva a instantelor competente din Romania si va fi rezolvata conform legislatiei romane aplicabile la momentul acesteia. Pentru a evita orice dubiu limba originala a contractului este romana.

Alte utilizari ale Site-ului pot fi supuse unor termeni si conditii speciale despre care veti fi informat la momentul potrivit. Cu titlu de exemplu prelucrarea datelor cu caracter personal este supusa Politicii de Prelucrare a Datelor Personale.

ALIAT AUTO S.R.L., Sediu Social/Sediu desfășurare activitate: Tg Mureș, str. Gheorghe Doja nr. 304, jud. Mureș, Nr. înreg. ONRC: J26/265/2000, Obiect de activitate: Comerţ cu autoturisme şi autovehicule uşoare (sub 3,5 tone); Întreţinerea şi repararea autovehiculelor; C.U.I. : 12976756; Aviz de funcționare la sediu: nr. 13593/03.07.2023